Tetőfedés árak

A négyzetméter árak tájékoztató jellegűek, és nem minősülnek ajánlat tételnek! Személyes megtekintés szükséges a pontos árkalkulációhoz, mivel sok tényező befolyásolhatja esetlegesen a felméréskor az épület elhelyezkedése, magassága, megközelítése. 

Az áraink 120 m2-től nagyobb tetőfelületre vonatkoznak. Az áraink egyedi árak. Minden épületre más-más személyre szabott ajánlat tétel szükséges. 120 m2 alatti tetőfelület esetén az áraink változnak. Nagyobb négyzetméterek esetén mindenképpen kérje személyre szabott árajánlatunkat, költség hatékonyság szempontjából, akár kedvezőbb árakat is tudunk biztosítani. 

Áraink nettó árak, az Áfát nem tartalmazzák!

Az árak csak tájékoztató jellegűek, személyes megtekintés után az árak változhatnak! 

Felújítási módozatok közötti mérlegelés esetén fontos figyelembe venni, hogy általában a régi palatetők ácsszerkezetei a síkpalához méretezett, könnyített ácsszerkezetek, ezért héjalás-csere esetén, leggyakrabban szükség van a tetőszerkezet megerősítésére vagy adott esetben komplett cseréjére is, ami jelentős többlet költségeket jelent a háztulajdonosnak. 

A régi palafedés elöregedésének első problémás jeleit legtöbbször az okozza, hogy a tetőn néhány pala eltörik, itt befolyik a víz, korhad a tetőszerkezet és előbb-utóbb a zárófödém átnedvesedése után a mennyezeten is megjelenik a probléma. Ha ezt a beázást elkezdjük egyenkénti palapótlással javítani és rámegyünk a tetőre, akkor az elöregedett pala ezt a terhelést nem bírja ki, még több pala törik vagy reped el, mint amennyit megjavítottunk.